Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ανέλαβε από την 1η Μαΐου 2019 ο κ. Michael Batz, διαδεχόμενος τον κ. Λουκά Δρούκαλη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία. Ο κ. Batz έχει αναλάβει επίσης τη θέση του Διευθυντή After Sales στην εταιρεία αλλά και ad interim, τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή.

Σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Batz δήλωσε: «Με μεγάλη ευχαρίστηση αναλαμβάνω τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ελληνική θυγατρική εταιρεία της ΜΑΝ, πραγματοποιώντας ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία. Στόχος μου για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, αλλά και να αναπτύξουμε μελλοντικά τις δραστηριότητες της εταιρείας αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς».

Ο κ. Batz διαθέτει πολύχρονη και διεθνή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στους τομείς Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου ΜΑΝ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΜΑΝ το 2002 και ανέλαβε διάφορους ρόλους στην έδρα της εταιρείας στο Μόναχο αλλά και ως Διευθύνων Σύμβουλος στη MAN Truck & Bus Ουκρανίας. Ο κ. Batz είναι κάτοχος MBA στα Οικονομικά, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.