Νέες & ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics θα παρουσιάσει η DB Schenker στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Δυναμική παρουσία αναμένεται να έχει η DB Schenker, μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics διεθνώς, στην 6η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου του 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Η DB Schenker παρέχει υποστήριξη στο εμπόριο και τη βιομηχανία μέσω των χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών, καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες logistics, που παρέχει παγκοσμίως με παρουσία σε όλο των κόσμο.

Τα ολοκληρωμένα κέντρα υπηρεσιών logistics της Schenker, τοποθετημένα σε κομβικά σημεία (Ασπρόπυργο και Σίνδο),  εγκαθιδρύουν ένα αποτελεσματικό σύνδεσμο μεταξύ όλων των μεταφορέων, επιτρέποντάς στην εταιρεία να παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Μία ομάδα 95 εξειδικευμένων συνεργατών, σε 3 υποκαταστήματα, προσφέρει τις υπηρεσίες της και αναδεικνύει την Schenker A.E. σε μία από τις ηγέτιδες εταιρείες διεθνών μεταφορών και logistics στην Ελλάδα. Η Schenker A.E. είναι μέλος του ομίλου της Deutsche Bahn AG.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DB Schenker (www.dbschenker.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.