Νέες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα θα παρουσιάσει η Industrial Door Service στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Industrial Door Service προμηθεύει, συντηρεί και επισκευάζει βιομηχανικές πόρτες, συστήματα αποβάθρας φόρτωσης, αυτοματισμούς και πόρτες ψυκτικών θαλάμων. Στόχος της η απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της με παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ποιοτική υποστήριξη από το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της.

Στο περίπτερό της (Hall 3 περίπτερο C10-D09) η Industrial Door Service θα παρουσιάσει νέες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα στο νευραλγικό χώρο της φορτοεκφόρτωσης, φιλικά προς το περιβάλλον, που εξοικονομούν ενέργεια και λειτουργούν με υψηλή ταχύτητα.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Industrial Door Service  είναι:

  • Βιομηχανικές πόρτες παντός τύπου (πτυσσόμενες, ανασυρόμενες, ταχυκίνητες, megadoors) για βιομηχανικές μονάδες.
  • Ολοκληρωμένες λύσεις για ψυκτικούς θαλάμους (συρόμενες και πόρτες μεντεσέδων για συντηρήσεις και καταψύξεις, λωριδοκουρτίνες PVC, αντιστάσεις δαπέδου, πίνακες ελέγχου θερμοκρασίας και alarm systems).
  • Εξοπλισμοί αποβάθρας φόρτωσης (ράμπες, γέφυρες, φυσούνες, προσκρουστήρες).
  • Προτάσεις αυτοματισμών (μαγνητικοί βρόγχοι, ανιχνευτές κίνησης, ασύρματες εντολές, φανοί στάθμευσης, ηλεκτρονικοί τάκοι).
  • Συντήρηση, επισκευή και τοποθέτηση από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Για να μάθετε περισσότερα για την Industrial Door Service επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.idservice.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.