Με επιτυχία έγινε η εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L με θέμα ««Διαμεταφορά Εμπορευμάτων & Πρακτική Οδικών Μεταφορών»

Με τεράστια επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών (πλέον των 170 ατόμων) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εσπερίδας που, πρόσφατα,  διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΔΕ&L, στο αμφιθέατρο του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ,  με θέμα: ««Διαμεταφορά Εμπορευμάτων & Πρακτική Οδικών Μεταφορών».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γεράσιμος Μαλλιαρίτσης, Νομικός Σύμβουλος ΣΥΝΔΔΕ&L, ανέλυσε την έννοια του Παραγγελιοδόχου Μεταφοράς, ενώ ο κ. Μιχαήλ Πατεράκης, Νομικός Σύμβουλος & Καθηγητής Μεταφορικού Δικαίου και Logistics εξήγησε αναλυτικά τον ρόλο και την ευθύνη του Παραγγελιοδόχου Μεταφοράς κατά το ισχύον Δίκαιο και κατά τους όρους Διαμεταφοράς του ΣΥΝΔΔΕ&L.

Οι εισηγητές, ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου τόσο από την θεωρητική όσο και από την πρακτική πλευρά του, ανταποκρίθηκαν στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς των συμμετεχόντων και θεωρούμε ότι ο στόχος της εκδήλωσης επετεύχθη με άριστα αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες.

Η κοινωνική προσφορά του Συνδέσμου αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά από την συνεργασία του με την ΕΕΔΕ, η οποία ενέταξε την εκδήλωση στην δράση υλοποίησης ενεργειών δημοσιότητας της πράξης “Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics”.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνετέλεσαν οι χρυσοί χορηγοί του ΣΥΝΔΔΕ&L: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. (με εισήγηση που αφορούσε στην εμπορευματική ανάπτυξη των αεροπορικών μεταφορών)  και INTERAMERICAN (με εισήγηση που αφορούσε στην ασφάλιση εγγυήσεων για τις επιχειρήσεις), οι  αργυροί χορηγοί: ΟΦΑΕ (με video-παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη της ) και MAROUDAS CERTIFIED CUSTOMS SERVICES (με εισήγηση που αφορούσε σε εξειδικευμένες τελωνειακές υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν οι εταιρείες του κλάδου στην πελατεία τους) και ο χάλκινος χορηγός GREENWOODS Μεσίτες Ασφαλίσεων.

Ο ΣΥΝΔΔΕ&L ευχαριστεί θερμά και την ιστοσελίδα www.supply-chain.gr, η οποία ήταν ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης.