Μεγάλο το ενδιαφέρον και στη φετινή ημερίδα της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια πανελλαδική ημερίδα «Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Συνεργατών Service, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δικτύου Επίσημων συνεργατών της εταιρείας από όλη την Ελλάδα, καθώς και στελέχη της MAN ΕΛΛΑΣ. Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. κ. Λουκάς Δρούκαλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες για τη συμβολή τους και τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου τους στην προώθηση και υποστήριξη της μάρκας ΜΑΝ στην Ελλάδα.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις σχετικά με την ενεργή προώθηση των Πωλήσεων Καινούργιων και Μεταχειρισμένων Οχημάτων, Ανταλλακτικών και την βελτίωση της υποστήριξης των πελατών ΜΑΝ μέσω του Service και Marketing της εταιρείας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε επίσης διάλογο σε ομάδες με ενεργή συμμετοχή και ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον τελικό πελάτη, μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Συνεργατών της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των τριών Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, που διακρίθηκαν με τη δραστηριότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016.

Με τη διάκριση «MAN BRAND AMBASSADOR 2016» ως πρεσβευτής της μάρκας ΜΑΝ βραβεύτηκε η εταιρεία ΑΦΟΙ. Π. ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ Ο.Ε., με έδρα την Βέροια, για το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης σε θέματα προώθησης και εδραίωσης της μάρκας ΜΑΝ, που πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το βραβείο «ΜΑΝ SALES CHAMPION 2016» απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, με έδρα την Ελευσίνα, για το θετικό αποτέλεσμα στις πωλήσεις νέων φορτηγών καθώς και την υπερεπίτευξη του στόχου Γνήσιων Ανταλλακτικών ΜΑΝ.

Και τέλος ο τίτλος «ΜΑΝ PARTS & ECOLINE CHAMPION 2016» απονεμήθηκε στην εταιρεία ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε., με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για την ενεργή συμμετοχή της, στις πωλήσεις του δικτύου μας σε Γνήσια Ανταλλακτικά ΜΑΝ και Γνήσια Ανταλλακτικά ΜΑΝ ecoline.