Μεγάλο ενδιαφέρον από την αγορά για την Ειδική Έκδοση SC&L

Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από τις ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στο Directory της Ειδικής Έκδοσης του SC&L “Discover Greek Logistics”, το οποίο θα κυκλοφορήσει με αφορμή την παρουσία της o.mind Creatives στην διεθνή έκθεση του Μονάχου, Transport & Logistics στις 9-12 Μαΐου στη Γερμανία.

Το κομμάτι του Business Directory που θα περιλαμβάνεται στην έκδοση και θα αποτελεί ουσιαστικά τον “καθρέφτη” της ελληνικής επιχειρηματικότητας του ευρύτερου κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, στο εξωτερικό, περιλαμβάνει ήδη “ηχηρά” ονόματα του τομέα των 3PL, freight forwarders, εταιρείες παροχής υπηρεσιών για την αποθήκη, το διαμετακομιστικό εμπόριο, τις νέες τεχνολογίες για τις μεταφορές κ.λπ.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία της ειδικής έκδοσης “Discover Greek Logistics”.

Για περισσότερες πληροφορίες και προβολή από την Ειδική Έκδοση του SC&L, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210-9010040 ή/και το info@omind.gr με θέμα “Special Edition”.