Τη νέα συλλεκτική έκδοση Performance Line για τον τράκτορα TGX θα παρουσιάσει η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ στην έκθεση “Cargo Truck & Van”

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., θυγατρική της MAN Truck & Bus στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις αξίες της μητρικής εταιρείας, επικεντρώνεται στην αποδοτικότητα και αξιοπιστία στις μεταφορές, προσφέροντας πολυάριθμες εναλλακτικές λύσεις σε νέα και μεταχειρισμένα φορτηγά καθώς και ευρεία γκάμα λεωφορείων για τουριστική, υπεραστική και αστική χρήση.

Στόχος της ΜΑΝ είναι η κάλυψη κάθε μεταφορικής ανάγκης, καθιστώντας τα οχήματα ΜΑΝ με την υψηλή ποιότητά τους, την παρεχόμενη υποστήριξη και το χαμηλό συνολικό κόστος τους την πιο καλή επένδυση για κάθε αυτοκινητιστή.

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΜΑΝ και NEOPLAN μέσα από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς της, Αφοί Παπαδάκη ΑΒΕΤΕ και HELMA A.E. και τα υποστηρίζει σε After Sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ) από το δίκτυο των 16 εξουσιοδοτημένων συνεργατών τεχνικής υποστήριξης πανελλαδικά.

Η ΜΑΝ στην έκθεση Cargo Truck & Van 2017, σε συνεργασία με τη Helma A.E., θα παρουσιάσει τον κορυφαίο της τράκτορα στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων TGX στην έκδοση Performance Line. H έκδοση Performance Line διαθέτει τον κορυφαίο κινητήρα D38 με 640 ίππους, αναβαθμισμένη καμπίνα με μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία και κορυφαίο premium εξοπλισμό. Η μοναδικότητά του όμως οφείλεται και στο ότι διατίθεται σε συλλεκτική, περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων παγκοσμίως, κι η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που διαθέτουν αυτό το μοναδικό, συλλεκτικό κομμάτι.

Πλάι στο TGX Performance Line θα σταθεί η πιο αξιόπιστη λύση στις αστικές διανομές: το MAN TGL, ένα όχημα διανομών που ξεχωρίζει για το μεγάλο ωφέλιμό του φορτίο, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τη μεγάλη ικανότητα ελιγμών του. Ένα όχημα ιδανικό για αστική κυκλοφορία που μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια σε κάθε χρήση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MAN ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (www.mantruckandbus.gr) και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.