Μάθετε για όλα τα ανταγωνιστικά πακέτα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τον Όμιλο ΗΡΩΝ στην 6η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Το πρώτο καθαρά ιδιωτικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 2004 ήταν η μονάδα ΗΡΩΝ 1, ισχύος 147MW. Και πίσω από το εργοστάσιο που είναι εγκατεστημένο στη Βοιωτία, βρίσκεται ο Όμιλος ΗΡΩΝ, ένας από τους μεγαλύτερους καθετοποιημένους ενεργειακούς ομίλους της χώρας.

Ταυτόχρονα, έχει να επιδείξει και μια άλλη σημαντική πρωτιά: στη μετοχική του σύνθεση συμμετέχει ως στρατηγικός επενδυτής και μέτοχος ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους στον κόσμο.

Το όνομα ENGIE ίσως να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό ευρέως στην Ελλάδα, ωστόσο η εταιρεία αποτελεί τη φυσική συνέχεια της θρυλικής GAZ de FRANCE SUEZ, ενός από τους παλαιότερους πολυεθνικούς οργανισμούς στον κόσμο, που συμμετείχε στην κατασκευή και λειτουργία της διώρυγας του Σουέζ.

Διαθέτοντας δύο εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής, ο όμιλος ΗΡΩΝ αποτελεί σήμερα έναν από τους ελάχιστους καθετοποιημένους πόλους της εγχώριας ενεργειακής αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι ταυτόχρονα παράγει ηλεκτρική ενέργεια και διαθέτει ρεύμα στους πελάτες της.

Το χαρτοφυλάκιο παραγωγής περιλαμβάνει δύο μονάδες ισχύος 600 MW, ενώ ως προμηθευτής ο ΗΡΩΝ έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην εγχώρια αγορά και στους επαγγελματικούς και τους οικιακούς καταναλωτές, προσφέροντας ολοκληρωμένα ανταγωνιστικά πακέτα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος με ξεκάθαρους όρους και διαφάνεια.

Πρόσφατα ο Όμιλος ΗΡΩΝ εγκαινίασε εμπορική συνεργασία στη λιανική αγορά με τη Wind Ελλάς με στόχο τη διάθεση των ανταγωνιστικών προγραμμάτων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του δικτύου καταστημάτων του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, ενώ παράλληλα σχεδιάζει την επέκταση των εμπορικών του δραστηριοτήτων μέσω της περαιτέρω ενδυνάμωσης της παρουσίας του σήματος στην αγορά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου ΗΡΩΝ (www.heron.gr) για να μάθετε περισσότερα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.