Καινοτόμες λύσεις & έξυπνα εργαλεία για σύγχρονα συνεργεία από την ΕΡΣΚΑ Α.Ε. στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου «Cargo Truck & Van»

Η εταιρεία ΕΡΣΚΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των εργαλείων και μηχανημάτων εξοπλισμού σύγχρονων συνεργείων από το 1964.  Διαθέτει μεγάλο εκθεσιακό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με χώρους επίδειξης μηχανημάτων και αίθουσα σεμιναρίων, ενώ με την  τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στα χρόνια λειτουργίας της, προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Το περίπτερό της ΕΡΣΚΑ Α.Ε. στην έκθεση «Cargo Truck & Van» θα αποτελείται από 3 ενότητες – τμήματα, τα οποία θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες μια ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων από τις ακόλουθες τρεις εταιρείες:

  • KS Tools: Η Γερμανική KS Tools προσφέρει σύγχρονες, αξιόπιστες, καινοτόμες λύσεις και έξυπνα εργαλεία για όλες τις απαιτούμενες τεχνολογικές ανάγκες που αυξάνονται καθημερινά. Διαθέτει 18.000 κωδικούς ενώ κάθε χρόνο, περίπου 2.000 νέα εργαλεία προστίθενται στην γκάμα των προϊόντων της. Σκοπός της εταιρείας είναι η προμήθεια του σωστού εργαλείου για κάθε πρόβλημα. Η ΕΡΣΚΑ Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της KS Tools στην Ελλάδα.
  • VAN SYSTEM: Η ολλανδική εταιρεία VAN SYSTEM-MODULAR VAN STORAGE ήρθε στην Ελλάδα το 2015. Διαθέτει συστήματα οργάνωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων επαγγελματικών αυτοκινήτων και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις. Προσαρμόζεται στις ανάγκες του επαγγελματία προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα. Τα συστήματα κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου με χαμηλό βάρος και υψηλή ανθεκτικότητα.
  • FACOM: Η FACOM, είναι ο κορυφαίος ευρωπαίος κατασκευαστής εργαλείων χειρός, που το 2018 θα γιορτάσει τα 100 χρόνια παρουσίας του. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με πάνω από 8.000 κωδικούς, που περιλαμβάνουν προϊόντα αποθήκευσης (εργαλειοφορείς, ντουλάπια, πάγκοι, φορητά μέσα αποθήκευσης κ.ά.), τα συνήθη εργαλεία (κλειδιά, κατσαβίδια, πένσες, σφυριά κ.ά.) καθώς και εξειδικευμένα εργαλεία (για το αυτοκίνητο, την ηλεκτρολογία, την αεροναυπηγική, τη βιομηχανία κ.λπ.) για να καλύψει τις ανάγκες όλων των συνεργείων επισκευής.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ΕΡΣΚΑ Α.Ε.  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kstools.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.