Ισχυρή ελληνική παρουσία στην FRUITLOGISTICA 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην κορυφαία εμπορική έκθεση FRUIT LOGISTICA 2019 για το παγκόσμιο εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 6 – 8 Φεβρουαρίου 2019 στο Βερολίνο, στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City και φιλοξένησε πάνω από 3.500 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες και πάνω από 75.000 αγοραστές και εμπορικούς επισκέπτες από 130 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η έκθεση παρουσίασε όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα αλλά και σπουδαία τεχνολογικά επιτεύγματα, που αλλάζουν τους συμβατικούς κανόνες παραγωγής, συγκομιδής και τυποποίησης των προϊόντων του κλάδου.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE φιλοξένησε το σύνολο των ελληνικών Περιφερειών που συμμετείχαν στην έκθεση (Περιφέρειες Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Πελοποννήσου) με ένα σημαντικό αριθμό εκθετών, που παρουσίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής παραγωγής. Ακόμη ισχυρό «παρών» έδωσαν  35 και πλέον εταιρείες του κλάδου των νωπών φρούτων και λαχανικών  μεταξύ των οποίων οι ALFAVITA, ANTONIOS KOUTSOGIANNOPOULOS & SONS GR, OPORELLO SA, , ANATOLI SA , KAPLANIS FRUITS, INA PLASTICS κ.ά., οι οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη δυναμική του στις διεθνείς αγορές, επέδειξαν την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και την σταθερή τους εκθεσιακή παρουσία στην FRUITLOGISTICA.

 

 

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων με την εκθεσιακή ταυτότητα Exceptional Greece της Great Greek exports and trade, ανέδειξε με μοναδικό τρόπο την υπεροχή των ελληνικών προϊόντων. Η ποιότητά τους που βασίζεται στις ορθές γεωργικές πρακτικές αλλά και στην μακραίωνη ελληνική διατροφική κουλτούρα, ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλον τον κόσμο και έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι εκθέτες πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων, ανανέωσαν υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες, πραγματοποίησαν νέες και έδειξαν στους ξένους αγοραστές ότι η εκθεσιακή τους παρουσία και κουλτούρα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  οφείλεται στην υψηλή αισθητική κατασκευή των περιπτέρων, στην άρτια προετοιμασία και στις προσκλήσεις αγοραστών, που λειτούργησαν ουσιαστικά, βοηθώντας τις συμμετέχουσες εταιρείες να βρουν νέα δίκτυα διανομών, αγοραστές και αλυσίδες super market. Η επιτυχημένη διοργάνωση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην FRITLOGISTICA 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5-7/2/2020.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2019 & 2020, περιλαμβάνοντας πάνω από 55 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών σε όλον τον κόσμο. Η επόμενη εκθεσιακή συνάντηση για τον κλάδο είσαι η Διεθνής έκθεση WOP στο Ντουμπάι στις 9-11/12/2019.