Η Yale στη διεθνή έκθεση της LogiMAT στην Στουτγάρδη

 

Η Yale παρουσιάζει το επιτυχημένο λανσάρισμα “This is Yale” στη διάσημη, διεθνή, εμπορική έκθεση LogiMAT στην Στουτγάρδη από 19- 21 Φεβρουαρίου 2019, αποδεικνύοντας την αξία και την εκτεταμένη εμπειρία της σε συγκεκριμένες βιομηχανικές εφαρμογές.

Θα παρουσιαστούν προσαρμοσμένες λύσεις για διάφορες βιομηχανίες όπως: Τροφίμων – Ποτών, Αυτοκινήτων, Οικοδομικών υλικών, Χημικών & Επικίνδυνων  υλικών, Χαρτιού & ξύλου, και φυσικά για τον κλάδο των Logistics, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τεχνική αριστεία και τις βαθύτερες γνώσεις της βιομηχανίας της Yale® πίσω από το δυνατό brand name της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε οκτώ ζώνες επίδειξης, μία σε κάθε κλάδο, και να παρακολουθήσουν ζωντανές επιδείξεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Ο κ. Παντελής Τιτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της  Yale® στην Ελλάδα, αναφέρει τα εξής: «Η εκδήλωση “This is Yale”  είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιαστούν οι  δυνατότητες των περονοφόρων Yale®. Η συνεργασία της εταιρείας μας με την Yale® εδώ και 19 χρόνια στηρίζεται σε κοινές αρχές: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε συνεχώς κοντά τους πελάτες μας, να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις τους και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία που χτίστηκε εδώ και πολλά χρόνια σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών αποδεικνύοντας πως κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στο δύσκολο επιχειρησιακό τους περιβάλλον».