Η Synergy συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες 3pl υπηρεσίες της

Η Synergy είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με διεθνή προσανατολισμό έχοντας παρουσία  σε 3 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες και δραστηριοποιείται στον κλάδο των 3rd Party Logistics.

Από την ίδρυσης της, η Synergy έδωσε μία υπόσχεση: να παρέχει μια μοναδική εμπειρία  στους πελάτες της στη συνεργασία μαζί της, όπου σε συνάρτηση με το όραμα, τις αξίες  και την αποστολή της, την καθοδηγούν σε πορεία συνεχούς ανάπτυξης, εξέλιξης και σταθερά ανοδικής πορείας μέσα στον χρόνο. Αυτό επιτυγχάνεται επενδύοντας συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και στην τεχνολογία και στα συστήματα που είναι αδιαμφισβήτητα οι   σύμμαχοι   για την παροχή μιας ολιστικής υπηρεσίας, με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στο έργο κάθε αποθέτη.

Η Synergy παρέχει 360ο υπηρεσίες logistics σε ολόκληρη την Εφοδιαστική Αλυσίδα:

Το Contract logistics περιλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία της διαχείρισης των αποθεμάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα έως παράδοσης στον τελικό παραλήπτη, σε συνδυασμό με μία σειρά από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που παρέχουν τη μέγιστη εμπειρία στη συνεργασία.

 

 

Επίσης ένας εξίσου σημαντικός τομέας που δραστηριοποιείται η Synergy παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών είναι το International Freight Forwarding. Παρέχει υπηρεσίες,  θαλάσσιας,  οδικής, αεροπορικής, σιδηροδρομικής και συνδυασμένης μεταφοράς, τόσο  για πλήρη (FCL), όσο και για τμηματικά (LCL) φορτία, διαμέσου ενός αξιόπιστου δικτύου ανταποκριτών παγκοσμίως. Εκτός από την εξεύρεση προσαρμοσμένης λύσης στην ανάγκη του υποψήφιου πελάτη, εξίσου σημαντικό είναι το reporting που παρέχει μέσω τεχνολογικών εργαλείων και διαδικασιών για έγκυρη πληροφόρηση για το status των αποστολών.

Τέλος για την  Synergy η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται αρκετά υψηλά στους στόχους της και μέσα από  καθημερινές ‘sustainable stories’, ενέργειες βιωσιμότητας για την  αγορά, την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, προσπαθεί να κάνει τον κόσμο που ζούμε και επιχειρούμε καλύτερο.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Synergy επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.synergy-logistics.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.