Η Step One στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” μετατρέπει την επιχείρησή σας σε “Intelligent Enterprise”

 

Στην Step One, διαχρονικά ο πελάτης είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνει. Για τον λόγο αυτό προτρέπει τους πελάτες της  να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον, για να εξελιχθούν σε «ευφυείς» επιχειρήσεις.

Τρία είναι τα βασικά συστατικά:

  1. Ευφυής σουίτα (Intelligent Suite)
  2. Ψηφιακή πλατφόρμα (Digital Platform – AI/ML | IoT | Analytics)
  3. Ευφυείς Τεχνολογίες (Intelligent Technologies)

Οι αλγόριθμοι έχουν αλλάξει τη ζωή μας την τελευταία δεκαετία και θα συνεχίσουν να αλλάζουν δραστικά τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Στις προσωπικές μας ζωές, έχουμε συνηθίσει να έχουμε άμεσα διαθέσιμες τις απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις μας και οι ανάγκες και επιθυμίες μας να αντιμετωπίζονται με προτάσεις, πριν καν τις ζητήσουμε.

 

 

Αλλά όταν δουλεύουμε, η εμπειρία είναι συχνά πολύ λιγότερο απρόσκοπτη και εύκολη.

Συνήθως πρέπει να συνδεθούμε σε πολλά συστήματα και να ανοίξουμε πολλές οθόνες για να δούμε πληροφορίες ή τις πιθανές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Για να βρούμε τα δεδομένα που χρειαζόμαστε, απαιτείται σημαντικός χρόνος και προσπάθεια.

Η έξυπνη επιχείρηση είναι η ιδέα ότι ο τρόπος που εργαζόμαστε πρέπει να γίνει τόσο απρόσκοπτος, αν όχι πιο απλός, από τον τρόπο που ζούμε. Θα πρέπει να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα συστήματά μας από οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή και αυτά θα πρέπει να:

  • Προτεραιοποιούν τις εργασίες για εμάς
  • Κάνουν προτάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων
  • Αυτοματοποιούν απλές και επαναλαμβανόμενες εργασίες
  • Ανακαλύπτουν και να παρουσιάζουν άμεσα πληροφορίες, για να λαμβάνονται αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή

 

 

Για τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη στην Step One, είναι σημαντικό να βοηθήσουν τους πελάτες τους να προετοιμαστούν και προχωρήσουν στις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους, βασισμένοι σε διαδικασίες και συστήματα, τα οποία σχεδιάζονται και υποστηρίζονται από παγκοσμίως πρωτοπόρους φορείς, όπως η SAP ή η Microsoft.

Αυτό είναι και το μήνυμα της Step One προς κάθε επιχείρηση και για κάθε κλάδο ξεχωριστά. Να μετατραπεί σε «Intelligent Enterprise».


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Step One επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.stepone.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.