Η SARMED ανέλαβε τα logistics του νέου καταστήματος της Media Markt στην Πάτρα

Η SARMED όντας στρατηγικός συνεργάτης 3PL υπηρεσιών της Media Markt από τις αρχές του 2016, ανέλαβε την αποθήκευση και τον εφοδιασμό του νέου καταστήματος της εταιρίας στην Πάτρα. Παράλληλα έχει δημιουργήσει το κατάλληλο δίκτυο για την εξυπηρέτηση των home deliveries τόσο για τον Νομό Αχαΐας όσο και για όμορους νομούς (Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας). Στο πλαίσιο της διευρυμένης αυτής συνεργασίας, η SARMED έχει την ευθύνη της αποθήκευσης των εμπορευμάτων, την προετοιμασία των παραγγελιών, την τροφοδοσία του καταστήματος, την Β2C διανομή παραγγελιών επιτόπιων αγορών, τις αντικαταβολές για τα home deliveries και την διαχείριση των επιστροφών (reverse logistics).

Η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας δημιουργεί τις προϋποθέσεις αλλά και θέτει γερές βάσεις για ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων διανομών παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της αλυσίδας.

H SARMED είναι μια πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Για να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές της δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.