Η ROLLER PACK συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 9-11 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo

Η εταιρεία ROLLER PACK ιδρύθηκε από τον Παρασκευά Σαραφίδη το 1984, σε συνέχεια της δραστηριότητάς του στον χώρο των αυτοκόλλητων ταινιών από το 1969 και είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, και κυρίως την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της η ROLLER PACK έχει πετύχει τη συνεχή αύξηση του όγκου των πωλήσεων στην ελληνική αγορά και στις χώρες των Βαλκανίων.

Επιδίωξη της ROLLER PACK είναι να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα των υλικών συσκευασίας.

Στο πλαίσιο των στόχων της εντάσσεται και η συνεχής αναζήτηση και ενημέρωσή της  για όλα τα νέα προϊόντα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας προκειμένου να παρέχει τη δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της και την κάλυψη του συνόλου των αναγκών τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, επιτρέπει στην ROLLER PACK να απευθύνεται σε μεγάλη γκάμα πελατών όπως βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικές εταιρείες, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες logistics, χρωματοπωλεία, χαρτοπωλεία, κ.λπ. και το δίκτυο των πωλητών της σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια της δίνει τη δυνατότητα να διευρύνει περισσότερο το υπάρχον μεγάλο πελατολόγιό της.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ROLLER PACK επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.rollerpack.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.