Η Novitron λανσάρει στην ελληνική αγορά το Mobil 1™ ESP 0W-40

Το Mobil 1 ™ ESP 0W-40 είναι ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρα σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες, προστασία από φθορά και εξαιρετικές αποδόσεις. Το Mobil 1 ESP 0W-40 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρατείνει τη ζωή και να διατηρεί την αποτελεσματικότητα των συστημάτων εκπομπών τόσο στα πετρελαιοκίνητα όσο και στα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Το Mobil 1 ESP 0W-40 πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις πολλών κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων και των προδιαγραφών που απαιτούνται για τους νεότερους σύγχρονους κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων με κινητήρα ντίζελ και βενζίνης.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Το Mobil 1 ESP 0W-40 είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα κορυφαίων βασικών ελαίων και πρόσθετων, διαμορφωμένο έτσι ώστε να είναι πλήρως συμβατό για κινητήρες με φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου (DPF) και για κινητήρες με καταλύτη βενζίνης (CAT). Το Mobil 1 ESP 0W-40 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και προστασία σε συνδυασμό με δυνητικά οφέλη για οικονομία καυσίμου.  Στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσει αρχικά στη συσκευασία των 5 λίτρων.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα και Πιθανά Οφέλη

  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Τέφρα: Βοηθά στη μείωση της συσσώρευσης σωματιδίων στα Φίλτρα Σωματιδίων DPF.
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και φωσφόρο: Βοηθά στη μείωση των κατάλοιπων του καταλύτη.
  • Ενεργά καθαριστικά: Βοηθάει στη μείωση της συσσώρευσης ιζημάτων και λάσπης, διατηρώντας τον κινητήρα καθαρό και επιμηκύνοντας την διάρκεια ζωής του.
  • Εξαιρετική θερμική και οξειδωτική σταθερότητα: Βοηθά στη μείωση της φθοράς του λιπαντικού επιτρέποντας την επιμήκυνση των διαστημάτων αλλαγής του
  • Χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού: Μείωση των εκπομπών υδρογονάνθρακα
  • Ενισχυμένες ιδιότητες τριβής: Δυνητικά βοηθά την οικονομία καυσίμου
  • Εξαιρετικές ιδιότητες στις χαμηλές θερμοκρασίες: Γρήγορη εκκίνηση σε κρύες συνθήκες και εξαιρετικά γρήγορη προστασία. Βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα.

Εφαρμογές

Το Mobil 1 ESP 0W-40 συνιστάται για όλους τους τύπους σύγχρονων κινητήρων αυτοκινήτων, ειδικά για τους βενζινοκινητήρες και τους πετρελαιοκινητήρες υψηλής απόδοσης που υπάρχουν στα τελευταίας τεχνολογίας επιβατικά αυτοκίνητα, τα SUV και τα ελαφρά φορτηγά.

Το Mobil 1 ESP 0W-40 έχει την έγκριση της General Motors και πληροί την προδιαγραφή dexos2™, η οποία απαιτείται σε όλα τα μοντέλα από το 2010 και μετά, πετρελαίου και βενζίνης της GM / Opel / Chevrolet. Η GM / Opel έχει ενημερώσει ότι η προδιαγραφή dexos2™ είναι συμβατή με τις παλαιότερες προδιαγραφές της GM / Opel (GM-LL-A-025 και GM-LL-B-025). Η πλειοψηφία των οχημάτων GM / Opel / Chevrolet Diesel και βενζίνης μπορεί να χρησιμοποιήσει λιπαντικά dexos2™.

Το Mobil 1 ESP 0W-40 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ακραίες συνθήκες, όπου ένα συμβατικό λιπαντικό συχνά δεν λειτουργεί.

Το Mobil 1 ESP 0W-40 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ακραίες συνθήκες, όπου ένα συμβατικό λιπαντικό συχνά δεν λειτουργεί.

Χαρακτηριστικά

Το Mobil 1 ESP 0W-40 πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις: ACEA C3, API SM, Fiat 9.55535-S2.

Το Mobil 1 ESP 0W-40 έχει τις ακόλουθες εγκρίσεις κατασκευαστών:  BMW Longlife 04, MB-Approval 229.31/229.51, General Motors Service Fill dexos2™.

Το Mobil 1 ESP 0W-40 είναι κατάλληλο για εφαρμογές που απαιτούν:  API CF, Opel GM-LL-A-025 / GM-LL-B-025.