Η Jungheinrich στην 6η διεθνή έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017

Η Jungheinrich Ελλάς Ε.Π.Ε. θα κάνει και το 2017 αισθητή την παρουσία της στην διεθνή έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics μέσω του εκθεσιακού της περιπτέρου στο οποίο θα παρουσιάσει όλη την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να  τους ενημερώσει για τις ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις οι οποίες καλύπτουν κάθε ανάγκη και αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των επαγγελματιών κάθε κατηγορίας.

Στο περίπτερο της Jungheinrich οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τον εξοπλισμό και τις λύσεις για το σχεδιασμό και την αναβάθμιση της αποθήκης τους, καθώς και μερικά από τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά εξελιγμένα μηχανήματα της εταιρείας.

Επιλέγοντας την Jungheinrich μία επιχείρηση, εξασφαλίζει ολοκληρωμένες λύσεις από έναν προμηθευτή, κάνοντας παράλληλα  την καλύτερη επιλογή για υψηλές αποδόσεις, εξοικονόμηση χρημάτων και αξιοπιστία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Jungheinrich Ελλάς Ε.Π.Ε. (www.jungheinrich.gr) και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.