Η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. – ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ συμμετέχει στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. – ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, μιας εκ των πιο φημισμένων εταιρειών μεταφοράς στη χώρα μας, στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2017.

Από το 1969 η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς, διακινώντας εμπορεύματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συνθήκες  περιβάλλοντος, συντήρησης και κατάψυξης) από και προς τη μεγαλόνησο. Έχοντας την ποιότητα ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης, η εταιρεία πιστοποιήθηκε από το 2014 με το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008. Με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρεία εκπαιδεύει συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό της, αναβαθμίζει τον εξοπλισμό της, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, αντιμετωπίζοντας δραστικά τις σύγχρονες προκλήσεις στο μεταφορικό γίγνεσθαι.

Η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. διαθέτει ένα από τα αρτιότερα σύγχρονα μεταφορικά δίκτυα, με παγκρήτια κάλυψη. Με έδρα την Αττική, το δίκτυο υποκαταστημάτων και εγκαταστάσεων εκτείνεται από τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα, τη Σητεία, το Ηράκλειο (2 υποκαταστήματα), το Ρέθυμνο, έως και τα Χανιά, καθιστώντας την εταιρεία στρατηγικό σύμμαχο στη μεταφορά για τους πελάτες της.

Η ενημέρωση των παραδόσεων, οι αναλυτικές αναφορές, οι δείκτες αποδοτικότητας (KPI’s) και ταυτόχρονα η άμεση συλλογή και απόδοση των αντικαταβολών στους πελάτες, συνθέτουν την επιτυχή πορεία ανάπτυξης της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα έμπειρα στελέχη της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. θα είναι στη διάθεση του κοινού, στο περίπτερο Α7 στο HALL 3, για να προτείνουν λύσεις μεταφορικού έργου που να συνδυάζουν τη μέγιστη ποιότητα και το βέλτιστο κόστος με τις σύγχρονες προσφερόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. στο www.havakis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.