Η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. – ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ συμμετέχει στην 7η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Για μια ακόμη φορά, η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. – ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, μία εκ των πιο φημισμένων ελληνικών εταιρειών εμπορευματικής μεταφοράς, παραμένει πιστή στο ραντεβού της και συμμετέχει ενεργά στην 7η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο Metropolitan Expo.

Εδώ και 50 χρόνια, η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς, διακινώντας εμπορεύματα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (συνθήκες περιβάλλοντος, συντήρησης και κατάψυξης) από και προς την Κρήτη. Έχει αναπτύξει ένα από τα αρτιότερα μεταφορικά δίκτυα παγκρήτιας εμβέλειας, με έκταση από τα Χανιά, το Ρέθυμνο έως το Ηράκλειο και το Λασίθι. Με καθημερινές αναχωρήσεις και παραλαβές από και προς τη μεγαλόνησο και με 2 ενεργά υποκαταστήματα στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, η εταιρεία καθίσταται στρατηγικός σύμμαχος στο πλευρό των πελατών της.

 

 

Ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις νέες τεχνολογίες, η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση των 69 μελών της ομάδας της, αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει τον ιδιόκτητο και πιστοποιημένο στόλο των 65 οχημάτων της. Έχοντας την ποιότητα ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 και το HACCP.

Η παροχή έγκαιρης ενημέρωσης επί των παραδόσεων, αναλυτικών αναφορών και δεικτών αποδοτικότητας (KPI’s), καθώς επίσης η άμεση και αξιόπιστη συλλογή και απόδοση των αντικαταβολών στους πελάτες, συνθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα έμπειρα στελέχη της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. θα είναι στη διάθεση του κοινού, στο περίπτερο Α9 στο HALL 3, για να προτείνουν λύσεις μεταφορικού έργου που να συνδυάζουν τη μέγιστη ποιότητα και το βέλτιστο κόστος με τις σύγχρονες προσφερόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.


Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. στο www.havakis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.