Η ΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ – «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» ανανεώνει την ψηφιακή της παρουσία!

Η ΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ – «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», μεταφορική εταιρεία με εμπειρία στις εθνικές μεταφορές από το 1969, παρουσιάζει τη νέα επίσημη εταιρική ιστοσελίδα της, www.havakis.gr, σε ένα πλαίσιο ανανέωσης και αναβάθμισης της online παρουσίας της.

Εκμεταλλευόμενη τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και με κύριο στόχο την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση των επισκεπτών – χρηστών από κάθε κινητή και σταθερή συσκευή, η εταιρεία ΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ – «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό της ψηφιακής της εικόνας.

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας, με φρέσκια εικόνα και περιεχόμενο, αντικατοπτρίζει την εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία. Παράλληλα, αποτελεί ένα σύγχρονο και χρηστικό εργαλείο, που δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να πλοηγηθεί μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον με εντυπωσιακές εικόνες και στοιχεία αλληλεπίδρασης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για την μακρά ιστορία της εταιρείας, την πολυετή εμπειρία και τις πιστοποιημένες προσφερόμενες υπηρεσίες της, όσο και για τον συνεχώς ανανεωμένο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων της, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, σε Αθήνα και Κρήτη, καθώς και για τα μέτρα ασφαλείας και διασφάλισης της ποιότητας που λαμβάνει.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν χρήσιμους συνδέσμους για την περιοχή της Κρήτης, ή αλλιώς της «Μεγαλονήσου», όπου και δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο η εταιρεία. Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα ζήτησης προσφοράς μεταφορικού έργου ηλεκτρονικά σε ειδικά διαμορφωμένη φόρμα για την άμεση εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερομένου.

Επισκεφθείτε κι εσείς το www.havakis.gr, και μάθετε τα πάντα για τη δραστηριότητα και τα νέα της ΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ – «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ».