Η πανελλήνια έρευνα από EEL-Παν. Αιγαίου θα παρουσιαστεί 29 Νοεμβρίου 2018

Στις 19 Μαρτίου 2018 ξεκίνησε η 4η πανελλήνια έρευνα για την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και των μελλοντικών τάσεων στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας που  διενεργείται  από την Ελληνική Εταιρεία Logistics σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συστημάτων Σχεδιασμού, Παραγωγής & Λειτουργιών του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με επικεφαλής τους κκ. καθηγητή Ι. Μίνη και Επικ. Καθηγητή Β. Ζεϊμπέκη.

Η  4η πανελλήνια έρευνα αποτελεί συνέχεια της 3ης, η οποία παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2014 και ανέδειξε πως η Εφοδιαστική Αλυσίδα κατέχει το 10,8 % στο ΑΕΠ της Ελλάδας θέτοντας τον συγκεκριμένο τομέα στη δεύτερη θέση της ανάπτυξης της χώρας μετά τον τουρισμό. Η έρευνα αυτή αποτέλεσε βασικό εργαλείο για όλες τις δράσεις που υλοποιήθηκαν έκτοτε, ενώ μέσα από την επίμονη, επίπονη και διαρκή προσπάθεια των μελών των διοικητικών συμβουλίων και των ανθρώπων που πλαισιώνουν την EEL έφτασε στα χέρια όλων των συναρμόδιων Υπουργείων κι έγινε κεντρικό αφήγημα των τελευταίων κυβερνήσεων για τη διέξοδο από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία 8 χρόνια.

Τα αποτελέσματά της 4ης πανελλήνιας έρευνας θα παρουσιαστούν στις 29 Νοεμβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο, σε επίσημη εκδήλωση που θα προηγηθεί του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου, παρουσία καλεσμένων από 7 χώρες της Ευρώπης, εκπροσώπων της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών, (UNECE), αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας.

Το ερωτηματολόγιο είναι ηλεκτρονικό και μπορεί να συμπληρωθεί στο ακόλουθο Link https://www.surveymonkey.com/r/V2DC5GH