Η ΠΑΕΓΑΕ συμμετέχει δυναμικά στην 6η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος Α.Ε. (Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε.) είναι η παλαιότερη εταιρεία Logistics στην Ελλάδα δραστηριοποιούμενη στην παροχή υπηρεσιών Logistics για εμπορεύματα και αρχεία, στην παροχή υπηρεσιών Logistics για οχήματα και ίδρυση και λειτουργία Ιδιωτικών Παραρτημάτων.

Διαθέτοντας περισσότερα από 120.000 m2 στεγασμένων και 550.000 m2 υπαίθριων αποθηκευτικών χώρων ( για τελωνειακά υποκείμενα και ελεύθερα εμπορεύματα και οχήματα) κατέχει επιπλέον το προνόμιο της Έκδοσης Τίτλων Αποθήκευσης με ενέχυρο εμπορεύματα και οχήματα τα οποία μπορούν να αποθηκεύονται είτε στις εγκαταστάσεις της είτε στις εγκαταστάσεις των πελατών της (Ιδιωτικά Παραρτήματα). Οι Τίτλοι μπορούν να κατατεθούν από τις εταιρείες-πελάτες στις τράπεζες έναντι χρηματοδότησης.

Η ΠΑΕΓΑΕ αποτελεί 100% θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, απασχολεί 147 εργαζόμενους και ο κύκλος εργασιών της για το 2016 ήταν 14,5 εκατ. ευρώ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ΠΑΕΓΑΕ (www.paegae.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.