Η Ο.Φ.Α.Ε. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η «Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος» (Ο.Φ.Α.Ε.) συμμετέχει για δεύτερη φορά στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την παρουσίαση ελληνικών επιχειρήσεων διεθνών και εθνικών οδικών μεταφορών, αλλά και του ρόλου της Ομοσπονδίας στην εκπροσώπηση του κλάδου και στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών προς τα Μέλη της.

Οι οδικές μεταφορές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ παράλληλα θεωρούνται η κινητήρια δύναμη της ευρωπαϊκής οικονομίας, και πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας ενός κράτους.

Στο περίπτερο της ΟΦΑΕ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα των ελληνικών μεταφορικών εταιρειών, καθώς επίσης να συνομιλήσουν με εκπροσώπους τους για την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών. Παράλληλα θα γνωρίσουν την δραστηριότητα και τις υπηρεσίες που παρέχει η Ο.Φ.Α.Ε. για την διευκόλυνση και τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος του οδικού μεταφορέα:

  • Σχολές επαγγελματικής πιστοποίησης.
  • Τελωνειακά έντυπα – Δελτία TIR & Μεμονωμένοι Τίτλοι Εγγυήσεων.
  • Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμο Σήμα για Φορτηγά & Τουριστικά Λεωφορεία ΔΧ.
  • Ψηφιοποίηση εγγράφων μεταφοράς (e-CMR).
  • Ασφαλιστικά προϊόντα για Φορτηγά ΔΧ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ofae.gr για να μάθετε περισσότερα για την Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.