Η ΜΕΪΔΑΝΗΣ – ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση για το επαγγελματικό όχημα «Cargo Truck & Van»

Η ΜΕΪΔΑΝΗΣ – ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τα ελαστικά των κορυφαίων κατασκευαστών HANKOOK TIRE Ν. Κορέας, BKT TIRE Ινδίας και SUNFULL της SHANDONG HENGFENG TYRE Κίνας. Ακολουθώντας την πρόοδο των προμηθευτών της, έχει κατακτήσει σημαντικό κομμάτι της εγχώριας αγοράς διαθέτοντας συνεργασίες με κορυφαίες στον χώρο εταιρίες, εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την ελληνική επικράτεια και αποθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

HANKOOK SMART FLEX AH31

Ελαστικό κατευθυντήριου άξονα, 4 εποχών, σχεδιασμένο για άνετη οδήγηση σε διάφορες συνθήκες δρόμου για εθνικές και διεθνείς μεταφορές. Σχεδιασμός που εξασφαλίζει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση, εξαιρετικό χειρισμό και ελαχιστοποίηση της ανομοιόμορφης φθοράς. Φέρει ένδειξη M+S, διαθέτει αυξημένο δείκτη φορτίου και εγγυάται κορυφαία οδηγική συμπεριφορά.

BKT PT-HD

Βαρέος τύπου συμβατικό ελαστικό για περονοφόρα οχήματα. Τα πυκνά τακούνια, τα μεγάλου πάχους πλαϊνά αλλά και η πυριτιούχος σύνθεση της γόμας εξασφαλίζουν προστασία από κοψίματα και σκισίματα.

Για να μάθετε περισσότερα  για την ΜΕΪΔΑΝΗΣ – ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mstires.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.