Η ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

Η ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της οδικής μεταφοράς από και προς σε όλη την Ευρώπη, με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων και ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων ανταποκριτών – συνεργατών.

Με εξειδίκευση στη μεταφορά νωπών κρεάτων, φρούτων και λαχανικών προσφέρει αξιοπιστία, ποιότητα, ασφάλεια και εγγύηση των παραδόσεων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εστιάζοντας στην ποιότητα και στις υπηρεσίες υψηλών προτύπων η ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα παρουσιάσει στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS την τεχνογνωσία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς των τροφίμων.

 

 

Γνωρίζοντας πως η μεταφορά φρέσκων, νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων είναι ένας τομέας που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ακρίβεια και φροντίδα, με συνεχείς ελέγχους από την φόρτωση, στην μεταφορά και καταλήγοντας στην εκφόρτωση η ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει καταφέρει μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία της την απόλυτη εξασφάλιση παράδοσης των προϊόντων.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.marinos-vasilopoulos.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.