Η εταιρεία μεταφορών Καβαλαράκης στην 6η διεθνή έκθεση «εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία μεταφορών Καβαλαράκης είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στις εθνικές και διεθνείς οδικές και θαλάσσιες μεταφορές.

Για 42 χρόνια η Καβαλαράκης είναι το σημείο αναφοράς στον τομέα των εθνικών μεταφορών, παρέχοντας λύσεις Taylor  made στους πελάτες της. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι η τεχνογνωσία στις ψυχόμενες μεταφορές,  εφαρμόζοντας τον κανόνα του αμοιβαίου οφέλους και της εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών της, μέσω μίας υψηλού επιπέδου παροχής Μεταφορικών Υπηρεσιών.

Σε μια εποχή που η κρίση  και ο ανταγωνισμός αυξάνεται, η εταιρεία Καβαλαράκης επέλεξε τον δρόμο της ανάπτυξης  και σήμερα έχει επενδύσει σε εξοπλισμό και θέσεις εργασίας με θετικά αποτελέσματα στην αύξηση του κύκλου εργασιών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Καβαλαράκης (www.kavalarakis.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της στις εθνικές και διεθνείς οδικές και θαλάσσιες μεταφορές.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.