Η εταιρεία Αφοί Σαρακάκη στην έκθεση «Cargo Truck & Van»

Στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος εισαγωγέας της Volvo Trucks στην Ελλάδα από το 1950, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει το Volvo FE, ένα ευέλικτο φορτηγό κατάλληλο για γρήγορες, απροβλημάτιστες και φιλικές για το περιβάλλον μεταφορές σε αστικές συνθήκες. Ένα φορτηγό που λειτουργεί εξίσου αποδοτικά σε περιφερειακές οδούς όσο και σε συνθήκες πυκνής αστικής κυκλοφορίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τους το γεγονός ότι οι οδηγοί τέτοιων φορτηγών μπαίνουν και βγαίνουν πολλές φορές στη διάρκεια της βάρδιας τους, οι σχεδιαστές της Volvo Trucks εστίασαν την προσοχή τους στο να δημιουργήσουν ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό με ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οι συνθήκες εργασίας για τον οδηγό έχουν βελτιωθεί περαιτέρω χάρη στα νέα και ευανάγνωστα όργανα και τα νέα εργονομικά καθίσματα που διαθέτουν ενσωματωμένα προσκέφαλα και ζώνες ασφαλείας.

Η οδήγηση γίνεται πιο αποτελεσματική χάρη στον κινητήρα D8  8 λίτρων που είναι διαθέσιμοι σε 4 ιπποδυνάμεις: 350 ίππων/1400, 320 ίππων/1200Nm, 280 ίππων/1050 Nm και 250 ίππων/950 Nm. Με την άμεση παροχή ισχύος στις χαμηλές στροφές ο D8 κινητήρας είναι ιδανικός για άνετη και ασφαλή οδήγηση στα αστικά κέντρα και τα προάστια.

Η ευκολία οδήγησης που προσφέρει βοηθά τον οδηγό να ανταποκρίνεται στις πιεστικές χρονικά παραδόσεις και σε σύνθετες μεταφορικές εργασίες. Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το σύστημα Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας (ESP), το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του Volvo FE. Το ESP βοηθά τον οδηγό να διατηρεί το φορτηγό στο δρόμο, εάν χρειαστεί να αλλάξει πορεία.

Το Volvo FE είναι ένα φορτηγό κατάλληλο για κορυφαία επίπεδα αποδοτικότητας στις μεταφορές από κάθε άποψη.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.saracakis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van» από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.