Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics από το 1957 προσφέρει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία στους επαγγελματίες της Ψυχρής Αλυσίδας και Logistics, με σκοπό την ευημερία και την ανάδειξη του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος σε Διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει τη διαρκή ανάπτυξη του επαγγέλματος, τη συνεργασία με τους άμεσα εξαρτώμενους φορείς του κλάδου, την αναγνώριση και προώθηση των βέλτιστων πρακτικών παγκοσμίως και την εφαρμογή τους.

Συμβάλει στην άριστη λειτουργία της Εφοδιαστικής Ψυχρής Αλυσίδας, στην ανθρώπινη και πνευματική υποδομή και στην σταδιοδρομία των μελών της ενισχύοντας την αξιοπιστία τους μέσω της πρόσβασης σε πληροφορίες και συμβάλλοντας στην δικτύωση με άλλους επαγγελματίες.

Για να μάθετε περισσότερα  για την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cold.org.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.