Η ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε. λαμβάνει μέρος στην 7η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989 στον χώρο των περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων.

Η αγάπη της διοίκησης και των στελεχών της επιχείρησης για το αντικείμενο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και η συνέπεια με την οποία εξυπηρετεί τους πελάτες της έχουν καταξιώσει την εταιρεία ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε., η οποία σήμερα κατέχει πανελλαδικά μεγάλο μερίδιο στον χώρο των περονοφόρων οχημάτων και έχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

Από το 2005 η ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου HANGCHA σε όλη την Ελλάδα. Η HANGCHA είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες περονοφόρων στον κόσμο και η μεγαλύτερη στην Κίνα. Το εργοστάσιο της είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 και  ISO 14001:2004 και όλα τα περονοφόρα φέρουν σήμανση CE.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε. χωρίζονται σε δύο μέρη:

  • Η έκθεση της βρίσκεται στην περιοχή Σίνδου στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 11ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βεροίας και καλύπτει 3.000 τ.μ., με μεγάλη γκάμα καινούργιων και ανακατασκευασμένων περονοφόρων οχημάτων καθώς και  ηλεκτροπαραγωγών ζευγών
  • Στο 14Ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βεροίας σε έναν χώρο 5.000 τ.μ. θα βρείτε ένα πλήρως οργανωμένο συνεργείο με τμήματα μηχανουργείου, ηλεκτρολογείου και βαφείου

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.vourdounas.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.