Η ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανυψωτικών TEU

Την αποκλειστική αντιπροσωπεία όλων των τύπων ανυψωτικών και περονοφόρων μηχανημάτων του κινέζικου κατασκευαστικού οίκου TEU πήρε πρόσφατα η ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ.

Η νέα αντιπροσωπεία εντάσσεται στο πλαίσιο των στόχων  που έχει θέσει η εταιρεία για περεταίρω ενδυνάμωση της στην ελληνική αγορά με επώνυμους και αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα μηχανημάτων σύγχρονου σχεδιασμού και κατασκευής, τον καταλληλότερο τύπο ανυψωτικού που θα καλύπτει πλήρως τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους.

Η ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ – με 50 χρόνια εμπειρίας – βασιζόμενη στις πολυάριθμες και πετυχημένες εμπορικές συνεργασίες όπου έχει συνάψει όλα αυτά τα χρόνια με αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους, προσφέρει όλες τις κατηγορίες ανυψωτικών μηχανημάτων, ενώ ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την παροχή ανταλλακτικών και πρόσθετων εξαρτημάτων. Επίσης, τόσο στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Αθήνα όσο και στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, διαθέτει μεγάλο στόλο μεταχειρισμένων μηχανημάτων καθώς και στόλο μηχανημάτων προς ενοικίαση.