Επιτυχημένα τα διπλά σεμινάρια Operations Center & Optilog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ένας ακόμα κύκλος σεμιναρίων ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Operations Center και την Optilog Advisory Services αυτή τη φορά για το Demand Planning & Inventory Control στην Εποχή του Process Automation σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός ότι τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 90 στελέχη από εταιρείες που κατέχουν σημαντικές θέσεις στον κλάδο του Λιανεμπορίου, αλλά και της Βιομηχανίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, καταδεικνύει τη σπουδαιότητα του θέματος για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν μεγαλύτερες πωλήσεις, υγιή κερδοφορία και ένα καλά οργανωμένο σύστημα Logistics.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν γνώση για τα νέα εργαλεία και τις μεθοδολογίες που εμφανίζονται πλέον στην εποχή του αυτοματισμού των διαδικασιών μέσα από μία νέα οπτική, δοσμένη από εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς με best practices.

Το πρόγραμμα διαμόρφωσαν οι διακεκριμένοι εισηγητές  –  Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Executive Advisor Optilog Advisory Services, κ. Αθανασία Κλουτσινιώτη, Consulting Team Leader & Product Manager τομέα Διαχείρισης των Αποθεμάτων Mantis και κ. Μιχάλης Ράντικ, Logistics & Supply Chain Expert.

Το σεμινάριο διεξήχθη αρχικά στις 24 Ιουνίου στην Αθήνα (Civitel Olympic Hotel) και στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη (Porto Palace Hotel). Καθώς σημειώθηκε αυξημένο ενδιαφέρον, το πρόγραμμα επαναλήφθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου στην Αθήνα στον ίδιο χώρο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εκπαιδεύσεων στο συγκεκριμένο θέμα.