Εγγραφείτε και αποκτήστε αυτόματα την ηλεκτρονική πρόσκληση για εύκολη είσοδο στις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo»

Για εύκολη και άμεση είσοδό σας στη διπλή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, μπορείτε από τώρα να προμηθευτείτε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση σε μορφή barcode κάνοντας την εγγραφή σας ΕΔΩ.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε αυτόματα στο email σας από τη διοργανώτρια εταιρεία των εκθέσεων o.mind Creatives, την ηλεκτρονική ατομική πρόσκλησή σας, την οποία μπορείτε είτε να την εκτυπώσετε είτε να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επιδεικνύοντας την στην είσοδο υποδοχής επαγγελματιών με την ένδειξη «Προσκλήσεις Barcode» θα διασφαλίσετε ελεύθερη και άμεση είσοδο στους εκθεσιακούς χώρους Hall 3 & Hall 4 καθώς και στους συνεδριακούς χώρους όπου θα διεξαχθούν για 11η φορά τα πολυσυνέδρια LOGI.C 2019.

Συνοπτικά η διαδικασία είναι:

  • online εγγραφή
  • εκτύπωση ή αποθήκευση στο κινητό σας τηλέφωνο της ατομικής barcode πρόσκλησης
  • προσκόμιση στην είσοδο του Metropolitan Expo
  • άμεση – ελεύθερη είσοδο, χωρίς καθυστερήσεις στο εκθεσιακό

Η barcode πρόσκληση είναι προσωπική και ισχύει για όλες τις ώρες και ημέρες που θα διαρκέσουν οι εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo».

Μέρες & Ώρες λειτουργίας

Σάββατο 09 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Κυριακή 10 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

 

Τόπος διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής

Διοργάνωση: o.mind Creatives

τηλ.: 210 9010040

email: info@omind.gr, site: www.supplychainexpo.gr