Δώδεκα case studies από το supply chain στο value chain

Στις αλυσίδες αξίας και τον τρόπο που μέσω του value chain στα Logistics μπορεί μια επιχείρηση να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, θα δώσει έμφαση το συνέδριο Logistics που διοργανώνει το Supply Chain Institute, υποστηριζόμενο από το επιστημονικό κύρος της Planning αλλά και την έμπρακτη εφαρμογή του από 12 επιχειρήσεις του κλάδου.

Η αγορά των Logistics αλλάζει διαρκώς, συμπιέζοντας τα κόστη και οι επιχειρήσεις διευρύνουν νέους τρόπους επίθεσης, προσδοκώντας στην αειφόρο ανάπτυξη. Η φιλοσοφία των αλυσίδων αξίας προδιαγράφει τους άξονες δράσης.

Στο συνέδριο θα παρουσιασθούν 12 κορυφαία case studies που στην πλειοψηφία τους έχουν βραβευτεί στα Transport & Logistics Awards, θα παρουσιασθούν οι τάσεις στα Logistics και γενικά στο Supply Chain και θα αναλυθούν οι στρατηγικές αποφάσεις που ελήφθησαν, η μεθοδολογία υλοποίησης που ακολουθήθηκε, οι δυσκολίες που αντιμετωπίσθηκαν και τα τελικά αποτελέσματα. Επιπλέον, θα αναδειχθούν μέσω televoting οι απόψεις των συμμετεχόντων στο συνέδριο, τα benchmarks που θα προκύψουν χαράζοντας τους κατευθυντήριους άξονες της αγοράς για αναπτυξιακή πορεία στον χώρο των Logistics. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Sofitel στις 17 Οκτωβρίου 2017.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: Supply Chain Institute – Τηλ.: 210 6180104 & 210 61 83800 – Email: info@scisce.eu  | www.scisce.eu.