Διεθνείς Πιστοποιήσεις Επαγγελματικής Επάρκειας LOGISTICS ELA και PROJECT MANAGEMENT IPMA

 

Η projectyou συνεχίζει τις εκπαιδεύσεις και την προετοιμασία για τις Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις Επαγγελματικής Επάρκειας και ξεκινά:

  1. Στις 28 Απριλίου 2018 τον ΣΤ’ Κύκλο εκπαίδευσης και προετοιμασίας διάρκειας 35-45 ωρών για τις εξετάσεις πιστοποίησης που θα γίνουν στις 23 – 24 Ιουνίου 2018 και Ιανουάριο 2019 για την απόκτηση της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Logistics ELA (European Logistics Association).

Για πρώτη φορά και στην Ελλάδα τα στελέχη του Supply Chain έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν την επαγγελματική τους επάρκεια και να γίνουν μέλη της παγκόσμιας κοινότητας των 8000 (που συνεχώς αυξάνεται) certified Logisticians ELA.

Ήδη στους πρώτους 5 κύκλους εκπαίδευσης και πιστοποίησης  το 80% των  συμμετεχόντων, επέλεξαν τον εγκεκριμένο από το ILME Εκπαιδευτικό Φορέα Projectyou για την εκπαίδευση και προετοιμασία τους.

Την projectyou εμπιστεύτηκαν ήδη στελέχη από τις παρακάτω εταιρείες για την πιστοποίηση τους:

ΔΕΛΤΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, GREENFOOD, ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΛΑΝΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ, FRIESLAND, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ESTEE LAUDER, LEROY MERLIN,  3M, LAFARGE, SWISSPORT, ΩΝΑΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, DHL, METRON LOGISTICS, SARMED, FOODLINK, LOGIKA, TRANSCOMBI, EKOL, VIANOX SVOLOS, REVOIL, ARGOS,  SKYSERV,  ARCADIA CARGO,  CHAIKALIS TRANS, SMARTTRANS,  ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ,   ELECTROCYCLE, MANTIS, ECOLAB, KRI-KRI, SARAKAKIS, ΖΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΟΠΑΠ, ΟΛΠ, ADDIDAS, CHICCO, ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ, LOGIMED, VIOSY, EXPEDITORS, κ.ά.

Για τα οφέλη, τη θεματολογία, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το  κόστος και την εγγραφή σας μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Η εκπαίδευση και οι εξετάσεις είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και προσαρμόσιμες στις ανάγκες, δυνατότητες και φόρτο εργασίας κάθε στελέχους. Η εκπαίδευση γίνεται σε αίθουσα αλλά και με δυνατότητα e-learning, σε ένα κύκλο ή σταδιακά σε περισσότερους με δωρεάν refreshing sessions. Yπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις μέχρι και σε 6 εξεταστικούς κύκλους, με κατοχύρωση των modules που δόθηκαν επιτυχώς.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιδοτείται πλήρως από το ΛAEK.

Επικοινωνήσετε για διευκρινίσεις ή εγγραφή: 6977999254, info@projectyou.gr.

  1. Επίσης, στις 27.03.2018 – 03.05.2018 θα διεξαχθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις της Διεθνούς Πιστοποίησης Project Management IPMA, διάρκειας 31 ωρών.

Πληροφορίες για θεματολόγιο, εισηγητές, πρόγραμμα, εγγραφές θα βρείτε εδώ.