Γνωρίστε από κοντά τις μεταφορικές υπηρεσίες της Intertrans A.E. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Intertrans Α.Ε.,  με ειδίκευση στις ευρωπαϊκές οδικές μεταφορές, δραστηριοποιείται στο πεδίο των εισαγωγών και  εξαγωγών από το 1981 και προσφέρει υπηρεσίες που διακρίνονται από πιστοποιημένη ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Σε συνεργασία με τους ανταποκριτές της σε ολόκληρη την Ευρώπη και μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών που έχει συνάψει στην πολυετή πορεία της, η Intertrans Α.Ε. με μόνιμο στόλο οχημάτων που αποτελείται από 70 aller retour αυτοκίνητα, όλα εξοπλισμένα με GPS και 20 από αυτά με άδεια μεταφοράς ADR εμπορευμάτων, σκοπό έχει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας  κάθε επαγγελματία.

Οδικές μεταφορές ομαδικών (groupage) και πλήρων (complete) φορτίων

  • Καθημερινές αναχωρήσεις από Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ιταλία
  • Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Γαλλία, Πολωνία Ισπανία, Αυστρία, Αγγλία και Βουλγαρία
  • Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία, Πολωνία και Βουλγαρία

 

 

Ειδικές μεταφορές – υπερμεγέθη & υπέρβαρα φορτία

Εκτελούνται μεταφορές υπερμεγεθών και υπέρβαρων φορτίων, υπό την επίβλεψη και τον σχεδιασμό του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού της Intertrans Α.Ε., τηρώντας  αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας, με βάση την ιδιαίτερη φύση κάθε έργου.

Διανομή και περισυλλογή εμπορευμάτων

Πραγματοποιούνται με φορτηγάκια με υδραυλικές πόρτες και έπειτα από συνεννόηση με τους τελικούς παραλήπτες ή τους αποστολείς.

Ασφαλιστική κάλυψη

Η ανάληψη  μεταφοράς  από  την  Intertrans Α.Ε. είναι  ασφαλισμένη  για Αστική Ευθύνη  για υλικές ζημιές ή απώλειες προς τα μεταφερόμενα εμπορεύματα καθώς και για το διάστημα που αυτά παραμένουν εντός των αποθηκευτικών της χώρων σε καθεστώς εναπόθεσης-transit, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της Συνθήκης επί Συμβάσεων Διεθνούς Οδικής Μεταφοράς  Εμπορευμάτων CMR.


Για να μάθετε περισσότερα  για την Intertrans A.E. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.intertrans.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.