Βράβευση της Sarmed για τη συμμετοχή της στο πιλοτικό πρόγραμμα e-CMR

 

Στις 17 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής της ψηφιακής διεθνούς φορτωτικής (e-CMR) με τη συνδιοργάνωση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της ΟΦΑΕ και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Operations Center σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με διακεκριμένους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπου η συμμετοχή ξεπέρασε τα 150 άτομα, η SARMED βραβεύθηκε για την συμμετοχή της στο πιλοτικό πρόγραμμα για το e-CMR στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πλατφόρμας ανταλλαγής δεδομένων για τα Logistics AEOLIX (Living Lab 12), ως η πρώτη συμμετέχουσα στο project.

Τη μεγάλη συμβολή της SARMED στην υλοποίηση του έργου και τον τρόπο εφαρμογής του e-CMR, παρουσίασε ο κ. Γιώργος Φαρδής, Transport Manager. Επίσης ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα που διαπίστωσε η επιχείρηση από την υιοθέτηση της συγκεκριμένης καινοτόμου τεχνολογίας. Η εταιρεία μέσα από την εμπειρία που διαθέτει από την χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς, και από τη διαχείριση πολύ μεγάλου όγκου εγγράφων, είχε καθοριστικό ρόλο σε όλη την πορεία του έργου.