Βιομηχανικά ρολά και συστήματα φορτοεκφόρτωσης θα παρουσιάσει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» η Κόλλιας Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία Κόλλιας Ε.Π.Ε., μια σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα με δυναμική παρουσία στο βιομηχανικό χώρο, πρωτοπορεί και ηγείται δυναμικά στη μελέτη, στο σχεδιασμό, και κατασκευή βιομηχανικών ρολών και συστημάτων φορτοεκφόρτωσης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η φιλοσοφία αλλά και το αποκορύφωμα της επιτυχίας μας είναι η ικανοποίηση των πελατών που διασφαλίζεται με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, αισθητικής και ασφάλειας.

Το τμήμα μελέτης και σχεδιασμού, το τμήμα κατεργασιών εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες CNC εργαλειομηχανές και το εργαστήριο δοκιμών αποτελούν την αιχμή του δόρατος  για την εξολοκλήρου παραγωγή του μηχανολογικού εξοπλισμού, διευρύνοντας την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.

Αποστολή και όραμα της Κόλλιας Ε.Π.Ε.  είναι η ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών της και η εδραίωση της θέσης της στην παγκόσμια αγορά ως πρώτη επιλογή στον τομέα του βιομηχανικού ρόλου και των συστημάτων φορτοεκφόρτωσης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρεία Κόλλιας Ε.Π.Ε. (www.kollias-doors.gr)  για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.