Αφοί Κολυμπιώτη & Υιοί Ο.Ε.: Κινητή ράμπα φορτοεκφόρτωσης containers και φορτηγών

 

Από το 1992, με οδηγό τη συνέπεια και την εξειδίκευση, η Αφοί Κολυμπιώτη & Υιοί Ο.Ε. κατάφερε να γίνει κορυφαίο σημείο αναφοράς στο χώρο των ανυψωτικών και περονοφόρων οχημάτων για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ένα νέο προϊόν το οποίο ήρθε να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων της, είναι η κινητή ράμπα φορτοεκφόρτωσης containers και φορτηγών. Η κινητή ράμπα χρησιμοποιείται  για την φορτοεκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων (shipping containers) και trailers φορτηγών, χωρίς την ανάγκη μόνιμης κατασκευής (docking bay).

Η ράμπα τοποθετείται στο πίσω μέρος ενός οχήματος για την παροχή πρόσβασης στα περονοφόρα οχήματα ώστε να εισέλθουν γρήγορα και με ασφάλεια μέσα στο εμπορευματοκιβώτιο ή στην καρότσα του φορτηγού. Η χρήση της επιτρέπει να διενεργείται η φορτοεκφόρτωση  από ένα και μόνο χειριστή περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος.

Επιχειρήσεις με χειρισμό μόνο ενός ή δύο φορτίων ανά ημέρα διαπιστώνουν ότι μια κινητή ράμπα είναι πιο αποδοτική από ένα μόνιμο σημείο φόρτωσης (dock point). Οι ράμπες κατασκευάζονται από την εταιρεία Αφοί Κολυμπιώτη & Υιοί Ο.Ε., διαθέτουν πιστοποιητικό CE και πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Η ικανότητα τους κυμαίνεται από 8 έως 16 t.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αφοί Κολυμπιώτη & Υιοί Ο.Ε. (www.kolibioti.gr) για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.