Αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις μεταφοράς εμπορευμάτων παρουσιάζει η Greek Air Cargo S.A. στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Οι διεθνείς μεταφορές είναι μια πρόκληση που ξεκινάει για την εταιρεία Greek Air Cargo S.A. το 1973, με κεντρικά γραφεία στο Κορωπί, και υποκαταστήματα στο Αεροδρόμιο Αθήνας και στην Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας επί 24ώρου βάσεως 365 ημέρες τον χρόνο.

Η εξειδίκευση της είναι οι αεροπορικές μεταφορές, όπως προμηνύει και το όνομα της εταιρείας, και έχει καταφέρει να διατηρεί τη θέση Νο1 στον σχετικό πίνακα της ΙΑΤΑ για την Ελλάδα στις αεροπορικές εξαγωγές τα τελευταία 4 χρόνια με μερίδιο αγοράς άνω του 23%.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η Greek Air Cargo S.A. δεν παρέχει εξίσου οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ναυτιλιακών και οδικών μεταφορών που ακολουθούν τις αρχές της πελατο-κεντρικής φιλοσοφίας της, για να καλύπτει τις ανάγκες του πελατολόγιού της.

 

 

Διαθέτοντας ένα άριστο δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο, ένα πολύγλωσσο, καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς επίσης και οι μακροχρόνιες σχέσεις που καλλιεργούνται όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους παρόχους υπηρεσιών, επιτρέπουν στην Greek Air Cargo S.A. να μεταφέρει τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια όχι μόνο από και προς την Ελλάδα, αλλά από οποιαδήποτε προέλευση σε οποιοδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο.

Τα έμπειρα στελέχη της Greek Air Cargo S.A. σας καλούν με ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτείτε το περίπτερό τους στην 7η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο Metropolitan Expo, για να συζητήσετε μαζί τους και να σας εξηγήσουν από κοντά τις δυνατότητες της εταιρείας τους στις υπηρεσίες μεταφοράς.


Για να μάθετε περισσότερα για την Greek Air Cargo S.A. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.gac.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.