Ανυψωτικά, συστήματα ραφιών & οργάνωσης αποθηκών θα παρουσιάσει η P.W.S. ΙΚΕ στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

 

Η PWS IKE διαθέτοντας έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό κέντρων logistics, βιομηχανιών και αποθηκών. Σκοπός της PWS IKE είναι να εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες, που θα προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το συνολικό κόστος αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων.

Η γκάμα των προϊόντων της PWS IKE περιλαμβάνει προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες συστημάτων εξοπλισμού αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων, αναγνωρισμένες διεθνώς για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Οίκοι και αντιπροσωπείες

CROWN – Ανυψωτικά μηχανήματα

ROSSS – Συστήματα ραφιών

ATRES – Συστήματα φορτοεκφόρτωσης

Κατηγορίες προϊόντων – Εξοπλισμού – Υπηρεσιών

Ανυψωτικά μηχανήματα  – Ράφια & Συστήματα οργάνωσης αποθηκών

Για να μάθετε περισσότερα για την P.W.S ΙΚΕ (PROTON WAREHOUSE SYSTEMS IKE)                           επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pws-ike.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.