Ακόμα μια διάκριση της SARMED στον θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2019

 

Στην καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των «Διαμαντιών της Ελληνικής Οικονομίας», που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ, η SARMED διακρίθηκε ακόμα μία φορά ανάμεσα σε άλλους πολυεθνικούς και ελληνικούς ομίλους.

Η SARMED είχε την τιμή να εκπροσωπήσει τον κλάδο των logistics στην εκδήλωση, αποτελώντας τη μοναδική εταιρία του κλάδου που διακρίθηκε για την οικονομική ευρωστία, την καινοτομία, την κοινωνική προσφορά και την αξιοσημείωτη ανάπτυξη που σημείωσε τον προηγούμενο χρόνο.

Κατά την παραλαβή του βραβείου για λογαριασμό της εταιρίας, ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Χ. Σαραντίτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι καμία οικονομική επίδοση δεν έχει αξία εάν στο επίκεντρο δε βρίσκεται ο άνθρωπος. Αυτός είναι και ο λόγος που η SARMED επενδύει συστηματικά στην προσέλκυση, εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, όχι μόνο σε όρους τεχνικής γνώσης και καινοτομίας, αλλά και κανόνων επαγγελματικής ηθικής και συμπεριφοράς καθώς και κοινωνικής ευθύνης.

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως, πέρα από τις οικονομικές επιδόσεις, είναι ότι από την ανάπτυξη της εταιρίας κατά το τελευταίο (λιγότερο από) ενάμιση έτος, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, δημιουργήθηκαν 330 νέες θέσεις εργασίας, γεγονός που γεμίζει με χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία την οικογένεια της SARMED.