Ένα… για τα πάντα!

Το νέο Iveco Daily συνεχίζει την εξαιρετική πορεία των προκατόχων του έχοντας αποσπάσει ήδη σημαντικές βραβεύσεις όπως το «International Van of the Year 2015» ενώ, μέσα στο 2016 αναβαθμίστηκε εκ νέου με νέους –Euro6- κινητήρες και πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες.

Mε μεικτό βάρος από 3,3 – 7,2t. και δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με όγκο από 7,3 – 19,6 κ.μ.(!), ο εκπρόσωπος της Iveco Trucks είναι ουσιαστικά ένα φορτηγό… μεταμφιεσμένο σε ελαφρύ επαγγελματικό και προσφέρεται σε μια εντυπωσιακή γκάμα επιλογών για όλες τις χρήσεις στις διανομές προϊόντων, τον κατασκευαστικό κλάδο κ.ο.κ.

Με μήκος αμαξώματος από 5,04 – 7,50μ. και τρία μεταξόνια (3,0 – 4,10μ.), το Daily Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 2,61 – 5,12μ. ενώ τα τρία ύψη οροφής προσφέρουν ωφέλιμο ύψος από 1,45 – 2,10μ. εντός του… σπηλαιώδους χώρου φόρτωσης.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Πέραν της εντυπωσιακής αποδοτικότητας του, το νέο Iveco Daily προσφέρει ένα κορυφαίο «περιβάλλον εργασίας» για τον σύγχρονο επαγγελματία στο εσωτερικό της καμπίνας, όπου πρωτοποριακές τεχνολογικά λύσεις είναι διαθέσιμες στον τομέα της άνεσης και ασφάλειας.

Τα υπερσύγχρονα συστήματα πολυμέσων και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, συνδυάζονται με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης αλλά και παθητικής ασφάλειας, αντίστοιχης επιβατικών οχημάτων.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Η εντυπωσιακή τεχνογνωσία της Iveco στην κατασκευή άρτιων τεχνολογικά επαγγελματικών οχημάτων αντικατοπτρίζεται και στη γκάμα των κινητήρων του νέου Daily.

Διαθέσιμο με επιλογές πετρελαίου 2,3 & 3,0λτ. που αποδίδουν ισχύ από 116 – 205 ίππους (με ή χωρίς AdBlue) αλλά και τον 3,0λιτρο «Natural Gas» κινητήρα με καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG), καθώς και 100% ηλεκτρικό μηδενικών ρύπων,το νέο Daily προσφέρει όλα τα εχέγγυα διατήρησης ενός περιορισμένου Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας ενώ επιλογές όπως το υπερσύγχρονο αυτόματο – σειριακό κιβώτιο «Hi-Matic» αποτελούν σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων στην κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στην αντιπροσωπεία  ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.