Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα LIMO GT και VENDO GT θα παρουσιάσει η Tuk Tuk Hellas στην 2η έκθεση Cargo Truck & Van Expo 2019

Η νέο-εισερχόμενη εταιρεία Tuk Tuk Hellas είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tuk Tuk Factory σε Ελλάδα και Κύπρο και εμπορεύεται τα 100% ηλεκτρικά οχήματα e-Tuk.

Οι τύποι των οχημάτων αυτών είναι δύο, το επιβατηγό LIMO GT και το φορτηγό VENDO GT, τα οποία παρέχονται προς πώληση ή ενοικίαση ορισμένου χρόνου.

 

Προωθήστε τα προϊόντα σας στον δρόμο, στην πλατεία, στην παραλία ή παραδώστε το φορτίο σας οικολογικά και με στυλ με το νέο e-Tuk Vendo GT. Διαθέτει μεγάλο χώρο φορτίου με πολλές παραλλαγές θυρών και μεγάλη αυτονομία

 

Το VENDO GT μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε concept έχει ο πελάτης κατά νου, ενώ το LIMO GT αποτελεί υπόδειγμα branding λόγω των επιφανειών που προσφέρει ως όχημα.

Η εταιρεία είναι στελεχωμένη με έμπειρους καταξιωμένους επαγγελματίες με βαθιά γνώση στα δεδομένα της ηλεκτροκίνησης σε ευρύτερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με χωρητικότητα 4 + 1, άνεση χώρου, αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα και υπέροχη εμφάνιση, το Limo GT είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσει κατευθείαν τα βλέμματα. Και χωρίς αμφιβολία θα αγκαλιαστεί από τους τουρίστες, παρέχοντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία

Το όραμα της εταιρείας είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης σε Ελλάδα και Κύπρο με μια δυναμική είσοδο στον χώρο του τουρισμού, των προωθητικών ενεργειών, των ξενοδοχείων, των city tours και του marketing.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Tuk Tuk Hellas επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.tuktukhellas.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα