Η Mercedes-Benz Ελλάς σας καλωσορίζει σπίτι της

Σε ένα Open Weekend αφιερωμένο αποκλειστικά στα Επαγγελματικά της οχήματα, η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσιάζει την πληρέστερη γκάμα που έχει να επιδείξει μάρκα στην κατηγορία αυτή.

Από το σκληροτράχηλο Unimog, τη ναυαρχίδα του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων το Actros, το ευέλικτο Atego, τον πρωταγωνιστή των βαρέων διανομών  Αntos μέχρι το νέο μέλος της οικογένειας της Mercedes-Benz Ελλάς, το Fuso Canter. Και από το πολυδιάστατο Sprinter, το διάσημο Vito μέχρι το ευέλικτο Citan, όλα τα αστέρια θα βρίσκονται στο Van & Truck Center, στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στη Νέα Κηφισιά, για να καλωσορίσουν τους φίλους επαγγελματίες.

Τους δίνεται σίγουρα μία μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Mercedes-Benz, την ποικιλία των χρηματοδοτικών κι ασφαλιστικών της προγραμμάτων, το πρόγραμμα DriverTraining, την υποστήριξη After-Sales και να δουν από κοντά γνήσια κι ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά της μάρκας. Παρόν στην εκδήλωση θα είναι και το Truckstore με ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ γιατί όσοι ανυπομονούν να αποκτήσουν το επόμενο επαγγελματικό τους κατά τη διάρκεια του διημέρου, επωφελούνται με 3 χρόνια Δωρεάν Service και φεύγουν… με ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο*!

Ακόμα και το test drive γίνεται συναρπαστικό αφού το Citan, το Vito, το Sprinter αλλά και το Actros θα μπορούν να δοκιμαστούν σε προκαθορισμένη διαδρομή πλήρως φορτωμένα. Όσοι ενδιαφέρονται για την ξεχωριστή αυτή δοκιμή θα πρέπει να κλείσουν έγκαιρα θέση συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι OPEN και σας προσκαλεί να θαυμάσετε τα αστέρια της!

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Vans-Trucks Open Weekend

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 1 Οκτωβρίου

10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

Van & Truck Center Mercedes-Benz Hellas, Θηβαΐδος 20, Νέα Κηφισιά

www.mercedes-benz.gr/openweekend

*H προσφορά ισχύει μόνο για ετοιμοπαράδοτα οχήματα και μόνο για παραγγελίες κατά τη διάρκεια του διημέρου. Δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προωθητική ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στέλλα Μάνεση, Marketing Eλαφρών Επαγγελματικών, τηλ.: 210 6296578, e-mail: stella.manesi@daimler.com

Κατερίνα Ζήσου, Marketing Βαρέων Επαγγελματικών, τηλ: 210 6296587, e-mail: aikaterini.zissou@daimler.com

Πατήστε εδώ για να βρείτε την πρόσκληση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα