Η G.K.Floor στις Κυκλάδες

H G.K.Floor ταξιδεύει στις Κυκλάδες! Μετά από δυο πετυχημένα έργα στα νησιά του Αιγαίου η G.k.floor ετοιμάζεται για ένα τρίτο ταξίδι στην Νάουσα της Πάρου για την κατασκευή βιομηχανικού και σταμπωτού διακοσμητικού δαπέδου.

Πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο κατασκευής δαπέδων για εξωτερικούς χώρους, η οποία παρέχει ταχύτητα κατασκευής, μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, ελάχιστη συντήρηση και αποτελέσματα τα οποία χαρακτηρίζονται από μεγάλη επιλογή χρωμάτων και σχεδίων. Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να εφαρμοστεί σε περιβάλλοντες χώρους σπιτιών, σε πλατείες, πεζόδρομους αστικών κέντρων, σε πυλωτές πολυκατοικιών και γενικά όπου επιθυμούμε την κατασκευή δαπέδων τα οποία παρέχουν αντοχή, όμορφο αποτέλεσμα με μικρό σχετικά κόστος και ταχύτητα στην κατασκευή.

Η εταιρεία G.K.Floor ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την κατασκευή Ειδικών Τεχνικών Έργων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας. Με έδρα την πόλη της Θήβας δραστηριοποιείται σε όλη την Περιφέρεια με δυο βασικούς πυλώνες απασχόλησης α) Την κατασκευή έργων με γνώμονα την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους και β) Την εμπορία ειδικών οικοδομικών, στεγανωτικών και μονωτικών υλικών. Με έμπειρο μόνιμο τεχνικό προσωπικό, με πλήρη τεχνική και μηχανική υποστήριξη, με άριστη ποιότητα υλικών, η G.K.Floor έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει έργα με τέλεια αποτελέσματα και γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κατρακιάς Σταύρος, 6977649541

Περισσότερες πληροφορίες στο gkfloor@hotmail.com και www.gkfloor.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα