Επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017 που διεξήχθη από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερό του ο Όμιλος Θεοδώρου παρουσίασε λύσεις για την αυτοματοποίηση και αύξηση παραγωγικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας εντός και εκτός των τειχών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν “live” τις λύσεις του ομίλου για:

  • Αυτοματοποίηση της αποθήκης (παραλαβές, έλεγχος και σήμανση, αποθήκευση & ενδοδιακινήσεις, picking, packing, βελτιστοποίηση απόδοσης εργαζομένων, έλεγχος φορτώσεων, απογραφή αποθήκης).
  • Εξοπλισμός για την αποθήκη (εκτυπωτές ετικετών, barcode scanners, φορητά τερματικά, ασύρματα δίκτυα, κ.ά.) των κορυφαίων οίκων Zebra, TSC, Extreme και Datalogic.
  • Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου.
  • Νέες τεχνολογίες στο mobility.
  • Περιτύλιξη παλετών με stretch film, με αυτόματα και ημι-αυτόματα συστήματα περιτύλιξης παλετών Robopac σε συνδυασμό με το υψηλής τεχνολογίας stretch film ULTRAStretch™.
  • Καινοτόμες ταινίες συσκευασίας ULTRATape™ για μηχανές αυτόματης και ημιαυτόματης σφράγισης χαρτοκιβωτίων.

Αν δεν επισκεφθήκατε το περίπτερο του Ομίλου Θεοδώρου στην έκθεση και ενδιαφέρεστε για τις λύσεις του, μπορείτε να συμπληρώσετε το δελτίο ενδιαφέροντος και θα φροντίσουν τα στελέχη του να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 6690900.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα